Hirdetés

Megérkezett a Lucifer ötödik évadának nagy előzetese!

|

Hamarosan elmerülhetünk a pokol bugyraiban.

Hirdetés

A hivatalos ismertető alapján magasabb téteket, megválaszolásra kerülő kérdéseket és könnyes búcsúkat ígér a Netflix a Lucifer hamarosan érkező ötödik évadában, legalábbis annak első felében, amelyhez most a régóta várt nagy előzetes is befutott. 

Hirdetés

Ezen a ponton minden bizonnyal senkit nem ér meglepetésként, hogy a misztikus sorozat folytatása a megszokottnál nagyobb epizódszámmal érkezik, ezért a Netflix két nyolcrészes bontásban fogja elérhetővé tenni a kínálatában. Az első felét mindjárt augusztus 21-én, amit ha valaki nem érezne távolinak, a kedvcsináló megtekintése után egész biztosan annak fog, ugyanis felettébb izgalmas leleplezést kapunk benne a címszereplő rokonságával kapcsolatban.

Egyébként nemrégiben vált hivatalossá, hogy az utolsónak tervezett ötödik évad helyett Lucifer biztosan visszatér egy hatodik szezonra is, szóval nem mostanában fogunk utoljára találkozni ezzel a karakterrel Tom Ellis megformálásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.