Hirdetés

Megérkezett a Rocky IV bővített verziójának az előzetese!

|

A címe: Rocky IV: Rocky vs. Drago -The Ultimate Director's Cut.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Sylvester Stallone újralátogatja régi klasszikusát, az 1985-ös Rocky IV-et, melyben Balboa a Dolph Lundgren által megformált Drago ellen állt ki. A bővített verzió eredetileg az eredeti film bemutatójának 35. évfordulójára, azaz 2020-ra jött volna ki, ám kicsit csúszott: most viszont már tudjuk, egyetlen alkalommal kerül vetítésre Amerikában, november 11-én, hogy aztán másnap digitális formában kerüljön a rajongók elé. 

Hirdetés

A film megannyi (pontosan negyven percnyi) eddig nem látott jelenetet/képsort fog tartalmazni, ami a rajongók számára egészen bizonyos, hogy örömteli lesz. Többet láthatunk majd Drago és Apollo mérkőzéséből és még sok másból is, másrészről Stallone nem volt rest törölni se az eredetihez képest. Elmondása alapján ezúttal nem fogunk találkozni Paulie robotjával, akit saját elmondása szerint most végleg a szemétdombra küld. Igazából nem bánjuk, mert nem ő volt éppen a film csúcspontja. A háromperces trailer nem rest felidézni az ikonikus pillanatokat (az edzés-montázs) és olyan epikus zenével festi alá a képsorokat, hogy vélhetően az is lázba jön, aki sose volt Stallone-rajongó. Aki pedig eddig is imádta Rocky-t, vélhetően kiújul benne a rajongás. Nézzük csak:

A filmben Stallone mellett szerepel Dolph Lundgren, Talie Shire, Carl Weathers, valamint Tony Burton és Brigitte Nielsen. A negyedik film a sorozat egyik legsikeresebb darabja lett a maga 300 milliós összbevételével - a Rocky-Drago szembenállás pedig olyannyira ikonikus lett, hogy később közvetve megidéződött a Creed második etapjában, ahol Apollo fia, Adonis áll ki Drago fia ellen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.