Hirdetés

Megérkezett a teljes előzetes a Netflix idei legnagyobb sztárparádéjához

|

Az apokalipszis még sosem volt ennyire nevetséges.

Hirdetés

Idén december 24-én a Netflix az ünnepek alatt sem hagy majd minket unatkozni. Ekkor érkezik ugyanis Adam McKay (Az alelnök, Ancorman 1-2) igazán parádés szereposztással ellátott új fekete humorú világvége-komédiája, a Ne nézz fel!, melynek története szerint, egy gigantikus, a civilizációnkat épp elpusztítani készülő, méretes aszteroida száguld a föld felé. Csakhogy az Egyesült Államok vezetősége, a társadalom jelentős részével karöltve éppenséggel magasról tojik az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence által alakított tudósok baljóslatú figyelmeztetésére.

Hirdetés

A mozi új előzetesében a két főszereplőn, valamint a hatalmas űrből érkező kősziklán kívül feltűnik még Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley, Cate Blanchett és Meryl Streep is, mint az USA elnöke. A friss kedvcsináló mellé egy vadiúj posztert is kaptunk, amit alább a képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthettek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.