Hirdetés

Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence a Netflixen egyesítik erejüket

|

A sztárok csillagászokként igyekeznek meggyőzni a teljes apátiában szenvedő kormányzatot az űrből érkező veszélyre.

Hirdetés

Adam McKay az Alelnök és A nagy dobás filmek rendezője gondolt egyet, és az említett darabok komolyságát megpróbálta összevegyíteni a pályafutása korábbi alkotásainak hangulatával - nagyjából így lehetne jellemezni elsőre a Don't Look Up címre hallgató filmet, melyben egy all-star válogatottba beillő szereplőgárda igyekszik egy közelgő katasztrófát elkerülni. Alig pár hete még csak az előzetes első fele szivárgott ki, de most már a Netflix jóvoltából megkapjuk a bő másfél perces kedvcsinálót.

Hirdetés

A főszerepben Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence brillíroznak, és ahogy az a trailerből is kiderül, nem kisebb feladat hárul rájuk, minthogy meggyőzzék a teljes apátiában szenvedő amerikai elnököt, Merryl Streepet, illetve az ő fiát, akit Jonah Hill alakít, hogy hamarosan egy üstökös fogja eltalálni a Földet.

McKay kifejezetten fekete humorú vígjátékként jellemzi saját projektjét, ennek hangulata pedig már az egyperces előzetesből is átjön, amikor az ovális iroda lakói felsorolják az elmúlt évek világvége forgatókönyveit, melyekkel meg kellett birkóznia az elnökségnek.

DiCaprióék mellett feltűnik majd Cate Blanchett, Tyler Perry, Rob Morgan, Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (művésznevén Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Siley, illetve egy cameo erejéig még Chris Evans is. A film december 10-én debütál a kiválasztott mozikban a tengerentúlon, majd 24-én a Netflix kínálatába is bekerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.