Hirdetés

Megérkezett a Wonder Woman 1984 első szinkronos előzetese

|

Ezt tartogatja a Csodanő következő kalandja magyarul.

Hirdetés

Idén sem lehetett különösebb okuk a panaszra, de a követező év megint kifejezetten izgalmasnak ígérkezik a DC-filmek rajongói számára. Februárban a Margot Robbie alakította Harley Quinn és csapata fognak szembeszállni az Ewan McGregor-féle Fekete Maszkkal a Ragadozó madarakban, aztán pár hónapra rá megérkezik a 2017-es Wonder Woman várva várt folytatása. Most megjött a második rész magyar előzetese, és a szuperhősnő láthatóan kirobbanó formában van.

Hirdetés

A Gal Gadot által immáron negyedjére megformált Diana hercegnő kalandjait ezúttal nem a világháborúban és nem is a jelenünkben követhetjük majd nyomon, mint legutóbb Az Igazság Ligájában, hanem - ahogy ezzel kapcsolatban a cím sem árul zsákbamacskát - a nyolcvanas években.  Az biztos, hogy Gadot mellett szerepet kap a folytatásban a Steve Trevort alakító Chris Pine, és ismerős arcok mellett új szereplőket is fel fog vonultatni a film, élükön a fő antagonistával, a Kristen Wiig által alakított Barbara Ann Minervával, azaz Gepárddal. Wonder Womannek viszont nem csak vele kell majd szembenéznie: a Trónok harca és a The Mandalorian színésze, Pedro Pascal Maxwell Lordot, a képregényekből ismert üzletembert fogja alakítani.

A rendezőként visszatérő Patty Jenkins a Twitteren közölte még hónapokkal ezelőtt, hogy a film hivatalos reklámkampánya decemberig nem fog elindulni, és ígéretéhez híven egészen mostanáig kellett várnunk rá, hogy végre mozgásban is láthassuk Wonder Woman régóta várt visszatérését. Hogy megérte-e a várakozás, azt döntsétek el magatok a kedvcsináló láttán:

Szinkronos:

Feliratos:

Wonder Woman folytatása 2020. június 4-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.