Hirdetés

Megérkezett az élőszereplős Pinokkió első előzetese

|

Újabb Disney-klasszikus kap élőszereplős remake feldolgozást.

Hirdetés

El leszünk látva rendesen Pinokkiós tartalommal idén, hiszen nemcsak Guillermo Del Toro régóta vár, stop motion technikával készülő Pinokkió-filmje érkezik meg a tervek szerint decemberben a Netflixre, hanem előtte még a Disney is bemutatja saját, élőszereplős változatát a saját streamingszolgáltatásán, a Disney+-on. Ehhez futott be minap az első - magyar feliratos - kedvcsináló.

Hirdetés

Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében készült film főszereplője Gepetto lesz, akit Tom Hanks kelt életre. Pinokkió szerepében - pontosabban hangjában - Benjamin Evan Ainsworth szerepel majd, míg Tücsök Tihamér Joseph Gordon-Levitt hangján szólal meg. Rajtuk kívül fontos szerepben feltűnik még Cynthia Erivo, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco és Luke Evans is. Íme az előzetes:

A Pinokkió 2022. szeptember 8-án érkezik a Disney+ felületére.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.