Hirdetés

Megérkezett az első előzetes a Netflix álomszereposztással készült filmjéhez!

|

Mintha egy hollywoodi szuperprodukcióba nézhetnénk bele.

Hirdetés

Már többször is hírt adtunk a Netflix sztárparádéval forgott nagyszabású filmjéről, ami könnyűszerrel lett az év egyik legjobban várt streaminges premiere. Többek között Tom Holland, Robert Pattinson és Bill Skarsgård is aláírt erre a különleges pszichológiai thrillerre, ami bő egy hónap múlva debütál a Netflix kínálatában, ezért már az első előzetes is megérkezett hozzá.

Hirdetés

A Mindig az ördöggel Donald Ray Pollock azonos című könyvének az adaptációja Antonio Campos (Simon Killer, Afterschool, Christine) rendezésében, és a szinopszis szerint egy csapat sötét és bizarr karakter életét követhetjük majd végig a második világháborútól egészen a hatvanas évekig. Lesz itt például egy összeszokott sorozatgyilkos-páros, egy pap és egy korrupt seriff is, a sok különböző történetszál pedig Arvin Russellnél fut össze Tom Holland megformálásában, aki elárvult fiúként jó, de erőszakos emberré nő fel.

A már említett színészeken kívül Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Mia Wasikowska és Eliza Scanlen alakítják a "közép-nyugati gótika"-ként definiált Mindig az ördöggel főszerepeit, ami a jelenlegi állás szerint szeptember 16-án kerül fel a streamingszolgáltatóra. Alább pedig az első előzetest és egy posztert is megnézhettek hozzá:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.