Hirdetés

Megérkezett az első kedvcsináló a legújabb Vikingek-sorozathoz

|

A Netflixnek köszönhetően hamarosan visszatérhetünk északra.

Hirdetés

Habár a legutóbbi hatodik évadával végéhez ért a History Channel nagyszabású történelmi-fantasyje, a Vikingek, a sorozat a hatalmas népszerűségre való tekintettel hamarosan a Netflixen kap évtizedekkel később játszódó folytatást Valhalla alcímmel. A streamingóriás a minap megrendezett, Tudum névre hallgató online rendezvényén igen nagy felhajtást csapott valamennyi még idén vagy jövőre érkező kiemelt bemutatója köré, ezért többek között a Valhallába is bepillantást nyerhettünk végre.

Hirdetés

A Vikingek: Valhalla jóval az anyasorozat után játszódik majd az északi harcosok egy következő, még legendásabb generációjára helyezve a fókuszt, hiszen nagyjából száz évvel az eredeti széria történései után járunk majd a korai 11. században. A sorozat a leghíresebb vikingek, mint Leif Erikson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada vagy a viking származású angol uralkodó, Hódító Vilmos kalandjait fogja dramatizálni, januárban pedig már bejelentették az őket alakító legfontosabb színészeket is. Róluk és karaktereikről itt olvashattok részletesebben.

Az eredeti széria alkotója, Michael Hirst executive producerként felügyeli a munkálatokat, de a showrunneri feladatokért és a teljes kreatív irányért már nem ő, hanem a Tudorok és a Camelot című történelmi sorozatokon is dolgozó Jeb Stuart felel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.