Hirdetés

Megérkeztek az első képek a Twin Peaks új évadából

|

Végre képi bizonyítékunk is van arra, hogy a Twin Peaks 3. szezonja megtörténik.

Hirdetés

El sem lehet hinni, hogy 25 év elteltével itt tartunk. A Twin Peaks nem egészen 2 hónap múlva érkező harmadik évadához most érkezett néhány kedvcsináló kép. 

Hirdetés

David Lynch régi szokásához híven nem halmozza el a rajongókat túl sok információval a Twin Peaks-szel kapcsolatban, így az új évadot még mindig rengeteg kérdés veszi körül. De a sok új kép választ ad pár dologra, például arra, hogy a régi szereplők milyen formában fognak felbukkanni, és mindenki jól tippelt, ugyanis a korosodástól eltekintve úgy tűnik mindenki a régi.

David Nevins, a Showtime elnöke "David Lynch-féle tiszta heroin"-nak hívta az újjáéledt szériát, amit a rendezőt ismerve vehetünk bóknak is. A szokványos lynch-i őrület a képeken egyelőre még nem látszik, helyette örülhetünk a visszatérő arcoknak, akik között ott van a nemrég elhunyt Miguel Ferrer, Madchen Amick, Peggy Lipton, James Marshall, David Duchovny, és maga a direktor is, feltehetőleg Gordonként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.