Hirdetés

Kiderült mikor folytatódik a Twin Peaks!

|

Bejelentésre került a Twin Peaks új évadának premierdátuma, és már nem is kell olyan sokat várni rá.

Hirdetés

Tavaly volt 25 éve, hogy véget ért nem csak a 90-es évek, hanem a televíziós sorozatok egyik legmeghatározóbb alkotása, a Twin Peaks, amely azóta sem vesztett töretlen rajongásából, hiszen az IMDb-n jelenleg is a top10 legmagasabb pontszámú sorozatok között foglal helyet. És bár sokáig semmi nem utalt arra, hogy tervben lenne a széria valamilyen formában való folytatása, a Twin Peaks láz újra előtört 2 éve, amikor is a Showtime csatorna bejelentette: újjáéleszti a sorozatot, méghozzá az eredeti készítőkkel, David Lynch-csel és Mark Frosttal a fedélzeten.

Hirdetés

A bejelentés óta folyamatosan mentek a találgatások, vajon mikor is folytatódhat a sztori és kik térhetnek vissza az eredeti színészek közül. Tavaly már hivatalosan is leleplezésre került a színészgárda, most pedig az is kiderült mikor érkezik a várva várt folytatás:

Május 21-én indul útjára a Twin Peaks, méghozzá egy 2 órás epizóddal. Az évad 18 részből fog állni, és egy kerek egész, lezárt sztorit kapunk majd.

- árulta el a Showtime vezérigazgatója, Dave Nevins. Vagyis bő 4 hónap múlva visszatérünk az isten háta mögötti kisváros szürreális világába, amelyet már nagyon várunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.