Hirdetés

Megérkeztek az első hivatalos képek a The Mandalorian második évadjából!

|

Egyelőre ismerős arcokkal.

Hirdetés

Az első élőszereplős Star Wars-sorozat szinte egybehangzóan meleg fogadtatásban részesült, de az kétségtelen, hogy az utóbbi évek legkedveltebb portékája volt a messzi-messzi galaxisból. Így nem volt kérdés, hogy mindenki izgatottan várja a második évadot, melyhez a múltkori premierdátum után a Lucasfilm most az első képeket is leleplezte.

Hirdetés

Persze semmi egetrengetőre nem érdemes készülni, ugyanis a hivatalos fotókon egyelőre ismerős arcokat köszönthetünk megint, úgymint a címszereplőt megformáló Pedro Pascalt, illetve a szintén korábbról visszatérő Gina Caranót (Cara Dune), Carl Weathers-t (Greef Karga), Giancarlo Espositót (Moff Gideon), no meg persze a mostanra popkulturális ikonná vált Bébi Yodát. Az évad cselekményéről is nehéz bármit megállapítani ennyiből, de az legalább szemlátomást biztossá vált, hogy visszatérünk a homokkal borított Tatuin felszínére.

Ami mindenkit foglalkoztat, az a mellékszereplők híresztelt, de hivatalosan még nem megerősített felhozatala, elég csupán A klónok háborújából ismert Ahsoka Tanóra gondolni Rosario Dawson megformálásában. Carano erről a következőt nyilatkozta:

Némelyikük igaz, de némelyikükkel kapcsolatban nem vagyok biztos. Az nem kérdés, hogy a rajongóknak még jobban tetszeni fog ez az évad - minden megvan benne. Ha Star Wars rajongó vagy, olyasmiket fogsz látni, amiket mindig is szerettél volna.

Az újabb szezon egy nagyobb történetet mutat be a Star Wars világából. A sztorik kevésbé lesznek különállóak, mégis mindegyik epizódnak megvan a maga stílusa, és remélhetőleg sikerül még inkább kitágítani a sorozat méreteit

- mondta a szériát megálmodó Jon Favreau, reagálva az első évad esetében sokakat zavaró, egymástól és az átívelő cselekménytől látványosan elszeparált epizódokra reagálva. Különálló történetszálakat azért kapni fogunk, hiszen újabb karaktereket is bemutatnak - inspirációként itt a Trónok harcát említette, ahol szerinte nagyszerűen működött ez a formula. A klónok háborúját és a Lázadókat is készítő Dave Filoni hozzátette:

Ezúttal minden nagyobb, a tét is magasabb lesz, de egyúttal a Gyermek és a mandalóri közötti személyes kapocs is olyan módokon fejlődik, amit véleményem szerint élvezni fog a közönség.

A The Mandalorian október 30-tól tér vissza a második felvonásra, és ezúttal is nyolc részre számíthatunk, várhatóan ismét változó játékidővel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.