Hirdetés

BRÉKING: Hivatalos bemutatódátumot kapott a The Mandalorian második évada

|

Már nem kell annyira sokat várnunk rá.

Hirdetés

A Star Wars első élőszereplős sorozata hatalmas szenzációnak bizonyult, régi és újabb rajongókat egyaránt berántott, és ami a szakma elismerését illeti, a 15 Emmy-jelölés magáért beszél. Szerencsére a The Mandalorian második évadját még a koronavírus okozta zűrzavar előtt sikerült leforgatni, és mivel több biztos forrás is megerősítette az őszi bemutatódátumot, mindössze idő kérdése volt, mire hallunk felőle.

Hirdetés

Habár a legelső mozgóképes kedvcsinálóra még várnunk kell, de az a mai napon hivatalos megerősítést nyert, hogy a mandalóri fejvadász és az azonnal popkulturális ikonná váló Bébi Yoda október 30-án térnek vissza a Disney+ felületére, hogy újabb kalandokba vessék bele magukat. Magáról a folytatás cselekményéről eddig nagyon keveset tudni azon kívül, amit már az első évados finálé is belengetett, hogy a történetben kulcsfontosságú lesz Moff Gideon, valamint az általa birtokolt ikonikus fegyver, a sötétkard.

Giancarlo Esposito mellett a címszereplőt megformáló Pedro Pascal, illetve Carl Weathers és Gina Carano is visszatér korábbról, de idén náluk is sokkal izgalmasabbnak tűnik a híresztelt mellékszereplők felhozatala. Ha ebből mind igaznak bizonyul, akkor Rosario Dawson játssza majd A klónok háborújából ismert Ahsoka Tanót, felbukkan az előzménytrilógia Jango Fettje, Temuera Morrison (egyelőre kérdéses, hogy Boba Fett vagy egy volt klónkatona szerepében), továbbá Michael Biehn (Terminátor - A halálosztó), Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) és Timothy Olyphant (A törvény embere) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.