Hirdetés

Megérkeztek az első képek és videó a Need For Speed filmből

|

Vajon a Világnak szüksége van-e egy másik autós mozifilmre a nagyon sikeres Halálos Iramban franchise mellett, aminek a 6. részét hamarosan bemutatják, és a 7. részt is elkészítik 2014 nyarára?

Hirdetés

Múlt héten a főszerepet játszó Aaron Paul (Totál Szívás-Breaking Bed) Twitterén jelezte, hogy megkezdődtek a forgatások a kaliforniai Mendocino County helyszínen.

 

Az első képen egy matt fekete Porsche Cayenne-t, egy Ford Mustangot, egy Bugatti Veyront és még két sportautót látunk, a sárga, amit még nem tudjuk biztosan, hogy mi az, és egy vörös modellt, amiről úgy gondoljuk, hogy egy  Koenigsegg vagy esetleg egy Saleen S7.

A második képen pedig egy Mclaren P1 parkol, aminek ez lesz az első filmes megjelenése.

A film egyébként a Dream Works stúdió égisze alatt készül, az eredeti megjelenési dátumot eltolták 2014.  február 7.-ről március 14.-re.

Az első videóra pedig Cseke Ákos hivta fel a figyelmünket, ezúttal is köszönjük!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.