Hirdetés

Megerősödött a Pro Video – Új szakemberek a Media Pro cégcsoportnál

|

Tapasztalt szakemberekkel bővült a több mint másfél éve a magyarországi filmforgalmazásban is jelen lévő Pro Video megerősítve ezzel a Közép-Kelet Európában a filmforgalmazásban piacvezető Media Pro csoportot.

Hirdetés

Ádám Bernadett az InterCom volt marketing és kommunikációs igazgatója szintén úgy döntött, hogy csatlakozik a  Pro Video csapatához, hogy a CME legfiatalabb cégének marketingkommunikációját irányítsa, sok éves szakmai  tapasztalatával  a cég pozícióját tovább erősítse.

A Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, és Romániában vezető filmforgalmazó Media Pro Entertainment  magyarországi leányvállallata, a Pro Video, folytatja a legfontosabb független filmgyártók, többek között a Lionsgate/Summit, Lakeshore, IM Global, Nu Image, és Europacorp filmjeinek  forgalmazását.

A következő hónapokban a Pro Video olyan sikerfilmeket mutat be a hazai mozikban, mint az Alkonyat sorozat befejező része (Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész), az Elrabolva 2. része LiamNeesonnal a főszerepben , és a35. Torontói Nemzetközi Filmfesztivál nyitófilmje, a Looper - A jövő gyilkosa -  Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, és Emily Blunt főszereplésével. /Pro Video/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.