Hirdetés

Megerősödött a Pro Video – Új szakemberek a Media Pro cégcsoportnál

|

Tapasztalt szakemberekkel bővült a több mint másfél éve a magyarországi filmforgalmazásban is jelen lévő Pro Video megerősítve ezzel a Közép-Kelet Európában a filmforgalmazásban piacvezető Media Pro csoportot.

Hirdetés

A Pro Videohoz igazolt az iparág legtapasztaltabb és legelismertebb résztvevője közül öt filmes szakember, köztük két igazgató, akik a jövőben kulcsfontosságú szerepet fognak betölteni a filmforgalmazási divízió működésében, valamint a cégcsoport regionális munkájában is aktívan részt vesznek. Hajnal Dániel, az InterCom korábbi filmforgalmazási igazgatója ugyanezen pozícióban ezentúl a Pro Video filmforgalmazási és sales stratégiájáért felel Magyarországon, és regionális szinten. A Media Pro csoporta  Romániában, a Cseh Köztársaságban, és a Szlovákiában működő cégeinek tevékenységét is koordinálja .

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.