Hirdetés

Megfiatalította Luke Skywalkert, most már a Lucasfilmnél dolgozik

|

A YouTube-on Shamook felhasználói néven ismert figura még decemberben posztolta a saját deepfake verzióját a The Mandalorian fináléjáról.

Hirdetés

Ha még nem láttad a The Mandalorian 2. évadát, akkor ne olvass tovább!

A The Mandalorian második évadjának fináléjából nem lehet elvitatni, hogy Mark Hamill visszatérése Luke Skywalkerként egy érzelmi csúcspontja volt az egész szériának. Ugyanakkor ami a színész megfiatalítását illeti, azt már kevésbé lehet ilyen vehemenciával megvédeni.

A Shamook névvel deepfake videókat posztoló YouTuber a finálé után négy nappal tette közzé a saját verzióját Luke Skywalker felbukkanásáról, ami sokkal nagyobb sikert aratott a videót megtekintők körében, mint amit eredetileg a Lucasfilm összehozott.

Hirdetés

Mint kiderült nem is olyan régen, a videóra a Lucasfilmnél is felfigyeltek, aminek köszönhetően Shamook immáron az Industrial Light and Magic designer csapatát erősíti.

"Az Industrial Light and Magic kapuja mindig nyitva áll a tehetséges művészek előtt. Megerősíthetem, hogy a cég felvette a Shamook online álnév mögött álló embert. Az utóbbi pár évben az ILM mind a gépi tanulásba, mind a mesterséges intelligenciába befektetett, hogy minél meggyőzőbb vizuális effekteket hozzanak létre, és fantasztikus látni, ahogy a technológia fejlődésével ezen területek egyre hangsúlyosabbak lesznek" - nyilatkozta a Lucasfilm egyik szóvivője.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Mindez a megerősítés egy hónappal azután érkezett a hivatalos berkekből, hogy Shamook egy kommentben elkotyogta a nagy hírt - amit persze először sokan kételkedve fogadtak. A hivatalos közlöny után a YouTube csatornáján adott újabb hírt magáról.

"Páran már tudjátok, hogy néhány hónapja csatlakoztam az ILM-hez/Lucasfilmhez, és emiatt nem is nagyon jutott időm arra, hogy új YouTube tartalmat készítsek. Most, hogy már belerázódtam a munkába, a feltöltések ismét érkezni fognak. Továbbra is lassan fognak jönni, de remélhetőleg nem telnek el hónapok közöttük."

Shamook híres videóját alább megtekinthetitek. Szerintetek jó döntést hozott a Lucasfilm, hogy felvette a tehetséges művészt a saját csapatába?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.