Hirdetés

Úgy néz ki, hogy tényleg elkészül az élőszereplős Aladdin folytatása

|

Hamarosan még egy utat teszünk majd Agrabah királyságába, ugyanis a Disney-nél előkészületek alatt áll az Aladdin második része.

Hirdetés

Az általános konszenzus szerint a Guy Ritchie rendezésében készült Aladdin a Disney élőszereplős remake-jeinek jobban sikerült felébe tartozik, ami egyszerre nyúlt tisztelettel az alapanyaghoz és eszközölt kellemesen újnak ható változtatásokat. Még ha a befejezés nem is indokolná feltétlenül, a film óriásit ment a mozipénztáraknál, szóval nem ér senkit sem meglepetésként, hogy a stúdió már a folytatás irányába kacsintgat.

Hirdetés

A Variety írta meg, hogy a Walt Disney Studios jelenleg a fejlesztés nagyon korai szakaszában jár John Gatins (Flight, Real Steel) és Andrea Berloff (Egyenesen Comptonból, A bűn királynői) forgatókönyvírókkal együttműködve, hogy egy teljesen új, eredeti történetet készítsenek az Aladdin folytatásához. Ezt a folyamatot állítólag fél éven át tartó ötletbörze előzte meg azzal kapcsolatban, milyen irányba vigyék el Aladdin történetét, és ez egyben azt is jelenti, hogy a második rész nem a kilencvenes években debütált, finoman szólva is megosztó folytatások (Aladdin és Jafar, Aladdin és a tolvajok fejedelme) adaptációja lesz.

Míg a Variety jelentése bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy a gengszterfilmes gyökereihez nemrég visszatért Guy Ritchie elvállalja-e a folytatás rendezését, a The Hollywood Reporter információi szerint minden esély megvan erre. A Dzsini, Aladdin és az immáron szultána Jázmin karaktereit alakító Will Smith, Mena Massoud és Naomi Scott természetesen szintén nagy valószínűséggel aláírnak majd a folytatására, de a hivatalos ajánlatokat csak akkor teszi meg a stúdió, amint sikerült egy épkézláb forgatókönyvet elkészíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.