Hirdetés

Mégis találnak rendezőt a Tini Nindzsa Teknőcök-reboothoz?

|

Már három éve bejelentették a legújabb élőszereplős teknőc-sztorit, viszont azóta sem találtak senkit, aki elvállalta volna a rendezést. A legújabb hírek szerint azonban Jonathan Liebesman (Csata: Los Angeles) hajlandó tárgyalni a filmről.

Hirdetés

A 2009-es bejelentéskor még a Kevin Eastman és Peter Laird által 1984-ben rajzolt képregény szerinti eredettörténetet dolgozták volna fel, az előkészületek során viszont ezt a tervet megváltoztatták. A 2007-es animációs TMNT-hez nem lesz köze, s nem is a kilencvenes években készült három élőszereplős filmet szeretnék folytatni, ugyanis a harmadik rész elég nagy csalódottságot hozott a rajongók körében. A képregényből sok jó történetet ki lehetne még hozni, a kérdés már csak az, hogy a két forgatókönyvíró és a leendő rendező (talán Liebesman?) képes-e erre. Reméljük nem hagyják, hogy a nézők úgy értetlenkedjenek az eredmény láttán, mint a képen látható Raffaello és Leonardo. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.