Hirdetés

Megjelent a december FilmMagazin!

|

Nyolc oldalas Zsivány Egyes kritikával és nagy 2017-es filmelőzetessel búcsúztatjuk a 2016-os esztendőt.

Hirdetés

Visszaolvasva az előző számunkat, szomorúan konstatáltam, hogy a megengedettnél jóval több hiba maradt benne. Ezért ezúton is elnézéseteket kérjük, a jövőben megpróbálunk majd jobban odafigyelni rá, hogy ilyen többet ne fordulhasson elő.

Hirdetés

Engesztelésül fogadjátok sok szeretettel 2016. utolsó FilmMagazinját, ami az év egyik legjobb száma lett nagy 2017-es filmelőzetessel, Assassin's Creed háttércikkel, 8 oldalas Zsivány Egyes kritikával, a Sherlock negyedik évadának előzetesével, és még sok minden mással. Most ráadásul kritikából is rengeteg jutott a lapba, hiszen volt szerencsénk megnézni a hónap legjobban várt filmjeit, így ezekről is beszámolunk, hogy el tudjátok dönteni, a melyik filmmel búcsúztatjátok az évet (segítek: a Kaliforniai álom legyen az.) És ha már itt az év vége, engedjétek meg, hogy a Puliwood és a FilmMagazin csapatának nevében áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánjak mindenkinek. Találkozunk jövőre!

Tartalom

Háttér: Nagy 2017-es filmelőzetes, Assassin's Creed, Kaliforniai álom

Kritika: Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet, A szobalány, Kaliforniai álom, Szövetségesek, A fegyvertelen katona, Underworld - Vérözön, Hivatali karácsony, Vaiana, #sohavégetnemérős, Énekelj, A démon arca, A megtisztulás éjszakája - Választási év, Tapló télapó 2, Bezárva

Extra: Dalra fakad a vászon

Sorozat: Sherlock

Filmklasszikus: Jelenetek egy házasságból

A FilmMagazin decemberi száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.