Hirdetés

Megjelent a januári FilmMagazin!

|

Három óriásplakáttal és egy veszélyes ragadozóval érkezik a legfrissebb szám.

Hirdetés

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, üdvözlöm Önöket 2018 első FilmMagazinjában. A tavalyi év nehézségeit hátrahagyva újult lendülettel vetettük bele magunkat a magazin elkészítésébe, a tartalom megtervezésekor pedig nagy segítségünkre volt a jelenleg futó díjszezon, ami jelentősen meghatározza a mozikba kerülő alkotásokat. Persze a legjobban továbbra is a Marvel rajongók vannak elkényeztetve, hiszen nemrégiben debütált Netflix-szen a The Punisher című sorozat, hamarosan pedig érkezik a mozikba a Fekete Párduc, ami a tervek szerint nagy újításokat hoz majd az univerzum életébe. Kíváncsiak vagyunk, a DC hogyan tervezi a filmes jövőjét a sorozatos bukások után.

Hirdetés

Köszönjük, hogy az idei évben is velünk tartotok, igyekszünk majd hónapról-hónapra meghálálni a bizalmatokat!

Tartalom

Háttér: A világ összes pénze, A hentes a kurva és a félszemű, Fantomszál, Az útvesztő: Halálkúra, Fekete Párduc

Kritika: Elit játszma, Floridai álom, Három óriásplakát Ebbing határában, A legsötétebb óra, The Commuter - Nincs kiszállás, Kicsinyítés, Viszlát Christopher Robin, Gengszterzsaruk, A legnagyobb showman, Jumanji - Vár a dzsungel, Egy szent szarvas meggyilkolása, Star Wars: Az utolsó Jedik

Extra: 2017 legnagyobb felfedezettjei

Sorozat: The Punisher, The Alienist

Filmklasszikus: Űrgolyhók

A FilmMagazin januári száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.