Hirdetés

Megjelent a júliusi FilmMagazin!

|

Címlapon az ötvenedik évfordulóját ünneplő kultikus sci-fi.

Hirdetés

Még szinte ki sem hevertük a Saul fia hatalmas sikerét, újra arról számolhatunk be, hogy egy magyar filmtől hangos a nemzetközi sajtó. Ezúttal Hajdu Szabolcs Ernelláék Farkaséknál című kamaradrámája kapott óriási elismerést, hiszen megkapta a Karlovy Vary filmfesztivál fődíját, Hajdu Szabolcsot pedig a legjobb férfi főszereplő kategóriában is elismerték. A  film hazánkban ősszel kerül majd bemutatásra, mondanom sem kell: lélegzetvisszafojtva várjuk a bemutatóját.

Hirdetés

Addig is lesz mivel elütnünk az időt, hiszen augusztusban érkezik például a Suicide Squad, mely többünknél igen előkelő helyen szerepel az év legjobban várt filmjei listán, de már ebben a hónapban is bemutatnak három olyan filmet, ami nagy érdeklődésre tart számot. Majdnem 10 év hallgatás után visszatér Jason Bourne, hogy rendet tegyen a rosszfiúk között, megújulnak a Szellemirtók, és a sorozat megszületésének 50. évfordulójára érkezik egy új Star Trek film is. Utóbbi az előzetes vélemények szerint egész jól sikerült (amilyen a mi formánk pont lecsúsztunk a sajtóvetítéséről, hiszen 5 nappal a lapzárta után kerül sor rá), úgyhogy kíváncsian várjuk, milyen lett a végeredmény.


Tartalom:

Háttér: A kis kedvencek titkos élete, Jason Bourne, Star Trek: Mindenen túl, A Star Trek ötven éve, Szellemirtók

Portré: Alicia Vikander

Kritika: Csontok és skalpok, Emlékezz!, Jégkorszak - A nagy bumm, Az ember akit Ovénak hívnak, Mike és Dave esküvőhöz csajt keres, A függetlenség napja: Feltámadás, Tarzan legendája, Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból, Neon démon

Extra: A western - tegnap és ma

Sorozat: Prédikátor

Filmklasszikus: Szellemirtók

A FilmMagazin júliusi száma elérhető a http://tablamagazin.hu/webreader/filmmagazin-2016-julius/ linken, vagy alább, lapozható módon:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.