Hirdetés

Megjelentek a Pókember: Nincs hazaút lemezes kiadásai, összeszedtük a részleteket

|

A 2021-es év legnagyobb sikere már DVD/BD/UHD-kiadásokban is beszerezhető.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút hatalmas robajjal zárta le a Tom Holland nevével fémjelzett első trilógiát. Nem véletlen a kirobbanó érdeklődés: a film az elmúlt húsz esztendő kvázi megkoronázásaként nemcsak régi ikonikus gonosztevőket, de még a két előző élőszereplős Pókembert is visszahozta a nagyvászonra. Miután a mozikasszáknál már az 1,891 milliárd dolláros összbevételt is meghaladta, a blockbustert immár otthonunkba is hazavihetjük a Gamma Home Entertainment jóvoltából, preferencia szerint többféle kiadásból válogatva.

Hirdetés

A Nincs hazautat hét különböző formában szerezhetjük be lemezeken: DVD (3 290 Ft), BD (5 990 Ft), BD - limitált "Pop Art" steelbook (7 990 Ft), BD+DVD - limitált "Pop Art" steelbook (8 990 Ft), UHD+BD (9 990 Ft), valamint kétféle UHD+BD steelbook (12 990 Ft). A különböző lemeztípusok természetesen bónusz tartalmakat is magukban foglalnak, ezeket listaszerűen szedtük össze:

DVD

  • Tom Holland bámulatos Pókember-útja (a színész az MCU-s pályafutásáról)
  • Ballagás (Zendaya, Jacob Batalon és Tony Revolori beszélnek a forgatás kulisszatitkairól)

BD és UHD

  • Bakiparádé
  • 7 kulisszák mögé betekintő videó
  • Gonosztevők multiverzuma és Pókemberek találkozója (2 panelbeszélgetés Willem Dafoe-val, Alfred Molinával és Jamie Foxx-szal, valamint Tobey Maguire-rel, Andrew Garfielddal és Tom Hollanddel)
  • Kisfilmek 2 jelenet kaszkadőrmutatványainak az előkészítéséről
  • 3 Hírharsona sztori
  • és még sok más!

Az alábbi galériában megtekinthetitek a borítóképeket és a limitált díszdobozokat is.

Az új Pókember-trilógia (Pókember: Hazatérés, Pókember: Idegenben, Pókember: Nincs hazaút) együtt is megjelenik BD változatban, emellett a klasszikus, Sam Raimi által dirigált trilógiát is újra kiadják Magyarországon lemezes formában, BD-n és most először UHD-n is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.