Hirdetés

Megkezdődik Chripstopher Nolan Interstellarjának forgatása

|

Az előkészületek már befejeződtek, így hát a rendező belevethetni magát legújabb filmjének, az Interstellar című sci-finek a gyártásába.

Hirdetés

A technikai oldalon ott lesz Hoyte van Hoytema operatőrként, aki Nolan korábbi operatőrét váltja fel, Wally Pfistert aki jelenleg saját rendezői debütálásán dolgozik a Transcendence-el. A rendező oldalán azonban újra ott lesz Nathan Crowley látványtervező, Lee Smith vágó, Hans Zimmer komponista, a vizuális effekteket pedig Paul Franklin fogja felügyelni. Mary Zophres, aki a Coen testvérek minden filmjében a jelmezekért felelős a Fargo óta, most Nolan oldalát erősíti. Az Interstellar 2014 novemberében érkezik, főbb szerepekben Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, David Gyasi, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Oyelowo, Ellen Burstyn és Michael Caine.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.