Hirdetés

Megkezdődött a 47 Ronin folytatásának forgatása

|

A munkálatok jelenleg Budapesten zajlanak.

Hirdetés

Amint arról már korábban beszámoltunk, folytatást kap Keanu Reeves 2013-as szamuráj-kalandja, a 47 Ronin, ezúttal a mostanában rendkívül elfoglalt színész nélkül. Az előkészületeknek azonban már vége, ugyanis a Universal 1440 Entertainment bejelentette, hogy megkezdődtek a forgatási munkálatok Budapesten. 

Hirdetés

Az egyelőre cím és premierdátum nélküli projekt 300 évvel később veszi fel a fonalat az első rész történései után, amikor a szamurájok már csak titokban, elzárva a világtól működhetnek. A rendezésért Ron Yuan (Step Up China, Unspoken: Diary of an Assassin) felel, a főszerepekben pedig Anna Akanát (A Hangya) és Mark Dacascost (John Wick: 3. felvonás - Parabellum) láthatjuk majd.  

A Universal 1440 Entertainment alelnöke, Glenn Ross így nyilatkozott a készülő filmmel kapcsolatban: 

Izgatottan várjuk, hogy folytathassuk az ősi japán szamurájok történetét, ami újfent a modern korban fog játszódni. A rendező víziója szerint ügyelni fogunk a sokszínűségre és az inkluzivitásra.

A forgatókönyvet John Swetnam (Tökéletes bizonyíték, A vihar magja), Aimee Garcia (Lucifer) és A. J. Mendez (WWE) jegyzik, a produceri feladatokat pedig Tom Kwok (A medál) látja el. A film várhatóan 2022-ben jelenik meg valamelyik streamingszolgáltatón. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.