Hirdetés

Folytatást kap a 47 Ronin

|

A Keanu Reeves főszereplésével készült fantasy-szamurájfilm a pénztáraknál elhasalt, mégis zöld lámpát kapott a folytatás.

Hirdetés

Keanu Reeves jelenleg a világ egyik legnagyobb kedvence, akivel nem csupán filmekben, hanem videojátékokban (Cyberpunk 2077), képregényben és színezőben is találkozhatnak a rajongók. Bár a színész több klasszikus karakteréhez is visszatér (folytatódik a Mátrix, a John Wick-franchise és a Bill & Ted is), azonban a bevételügyileg nagyot bukó 2013-as filmje, a 47 Ronin folytatásában előreláthatólag nem lesz benne, bár ezen a szinten már nem tudhatjuk biztosan.

Hirdetés

Merthogy a Deadline értesülései szerint zöld lámpát kapott a második rész, amelyet Ron Yuan (Unspoken: Diary of an Assassin, Step Up China) fog rendezni és várhatóan 300 évvel a 47 Ronin eseményei után, egy cyberpunk világban játszódik majd, amelyben helyet kap a harcművészet, valamint az akció- és horrorelemek is. A folytatást a Universal 1440 Entertainment gyártja, a forgalmazás pedig a Netflix feladata lesz. A tervek szerint valamikor 2021 elején kezdődhet meg a forgatás.

Bár maga a koncepció mellett Yuan csatlakozása is elég rizikósnak tűnik, azonban érdemes megjegyezni, hogy a rendező - akit mellesleg hamarosan láthatunk az élőszereplős Mulanban - kaszkadőrként és harckoreográfusként is aktív olyan filmekkel a háta mögött, mint a Penge, a Csúcsformában 2, A fegyverek szava, a Vörös hajnal és a Joker, ami némi reményt jelenthet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.