Hirdetés

Megkezdődtek a Sonic, a sündisznó folytatásának munkálatai

|

Hivatalosan is készül már a kék gyorshajtó kalandjának következő felvonása.

Hirdetés

Nehéz is lenne elfelejteni azt a népharagot, ami a Sonic, a sündisznó első előzetesét fogadta, hiszen a kultikus kék sündisznó egy arcpirítóan nevetséges, önmagára alig hasonlító CGI formában tért vissza. A Paramount Pictures végül mégis jól jött ki a dologból, hiszen a stúdió animátorai visszaültek a tervezőasztalhoz, új megjelenést szabtak a szuperszonikus állatkának, majd a rajongók elégedettsége a teljes filmre is kitartott - ha nem is lett maradandó élmény a 2020-as feldolgozás, de kellemes szórakozásnak bizonyult.

Hirdetés

Anyagilag is kifejezetten jól ment Jeff Fowler filmje, olyannyira, hogy immáron hivatalosan is megkezdődtek a második rész munkálatai. A hírt maga a rendező erősítette meg a Twitteren, és ugyan pontos részleteket még nem tudunk a közelgő filmről, nagyon úgy fest, hogy az eredeti stáb nagy része visszatér a repetára. Nagyon bízunk benne, hogy Jim Carrey-t is viszontláthatjuk Dr. Eggman szerepében!

Az első rész eredetileg 2019 novemberében ért volna el a mozikba, ám a már említett előzetes negatív fogadtatása miatt a premiert végül 2020 februárjára csúsztatta a stúdió, aminek meg is lett a gyümölcse, hiszen az összességében pozitív nézői és kritikusi vélemények mellett 306 millió dollárt kasszírozott a kalandfilm, ami a 95 millió dolláros büdzsé fényében bizony nem olyan rossz.

A Sonic, a sündisznó második felvonása 2022 áprilisában érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.