Hirdetés

Meglepetést fog okozni a Tyler Rake - A kimenekítés második része?

|

Joe Russo szerint többet, szebbet és jobbat kapunk majd egy elcsépelt, biztonsági játékra törekvő folytatásnál.

Hirdetés

Bár a 2020-as Tyler Rake - A kimenekítés kritikailag nem muzsikált túl parádésan, a sikerei csúcsán lévő Netflixen megtekinthető akciófilm belopta magát a közönség szívébe. A július 22-én érkező A szürke ember médiakampányának véghajrája miatt egyik interjút a másik után adó Russo testvérek természetesen nem csak a hamarosan debütáló akcióthrillerről nyilatkoznak a riportereknek. Hanem, ahogy az lenni szokott, más projektjeik publikus elemeit is megosztják a zsurnalisztákkal - nem csoda hát, hogy a marcona zsoldos második kalandja is szóba került.

Hirdetés

A produceri teendők ellátása mellett a forgatókönyvet is jegyző Joe Russo leszögezte: a manapság bevett trendekkel szemben nem az volt a céljuk, hogy folytatás címszó alatt lényegében ismét megcsinálják az első felvonást. Így, bár a direktori székbe ismét Sam Hargrave ült, és Chris Hemsworth mellett Golshifteh Farahani visszatérése sem volt kérdéses, ezúttal merőben más élményben lesz részünk.

Miként azt a filmes megfogalmazta:

"Nagyon különbözik az első epizódtól, amit természetesen nagyon szeretünk. Lényegében ez egy a saját lábán is megálló, önálló film. Más a színvilága. A világ egy másik táján játszódik. Más a tempója, más a hangvétele, mint az elsőnek. Szerintünk ez egy érdekes módja egy filmsorozat elkészítésének, mert így meglepőbb és váratlanabb a végeredmény, és nem pontosan ugyanazt a filmet kapjuk, mint a legutóbbi alkalommal. Szóval nagyon izgatottak vagyunk, és úgy gondoljuk, hogy nagyon szépen vették fel. Hemsworth fantasztikusan játszik benne. Izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk a közönséggel."

Persze, hogy a nagy szavak mögött lesz-e érdemi tartalom, vagy csupán abban merül majd ki az eltérés, hogy Rake forró-párás klíma helyett egy fagyos vidéken akciózik, még nem tudni. Erre majd a jelenleg még pontosan nem ismert dátumú premier után fogunk választ kapni.

Ti várjátok a Tyler Rake - A kimenekítés 2-t?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.