Hirdetés

Meglett A láthatatlan ember remake főszereplője

|

A Netflix ismert horrorsorozatának, a The Haunting of Hill House egyik szereplője kapta meg a lehetőséget, hogy a híres láthatatlan gyilkos átlátszó bőrébe bújjon.

Hirdetés

Még 1933-ban adaptálták a filmvászonra H. G. Wells A láthatatlan ember című könyvét, aminek történetét a sikerhorrorokat gyártó Blumhouse segítségével újra feldolgozza a Universal stúdió.

Hirdetés

A címszereplőhöz már meg is találták a megfelelő színészt, Oliver Jackson-Cohent, akit a Netflix horrorszériájából ismerhetünk, a The Haunting of Hill House-ból. Az előbb említett sorozatban Luke Crain figuráját keltette életre, ami annyira lenyűgözte a készülő film kreatív csapatát, hogy rögtön rá esett a választásuk.

A film író-rendezője Leigh Whannell, aki ezelőtt az Insidious: A gonosz lélek és az Upgrade rendezői székében is ült, amik után akkora bizalmat fektetett belé a stúdió, hogy nemcsak a H. G. Wells könyvadaptációt, de a Menekülés New Yorkból remake-jét is ő rendezheti. A láthatatlan ember forgatása a minap vette kezdetét, a film premierje pedig előreláthatóan 2020. március 13-án lesz esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.