Hirdetés

Mégsem nyílik LEGOLAND Nyíregyházán

|

Egyáltalán nem biztos még, hogy megnyílhat a nyíregyházi LEGOLAND.

Hirdetés

Múlt héten nagyot néztünk, amikor Nyíregyháza polgármestere bejelentette, hogy a városban 2020-ban megnyílik az ország első LEGOLAND Discovery Centerje. A legújabb fejlemények azonban arról tanúskodnak, hogy valódi megállapodásról még szó sincsen.

Hirdetés

A Privatbankar.hu felkereste a franchise-ot birtokló céget, akitől egyszerűen azt a választ kapták, hogy "A Merlin Entertainments-nek jelenleg nem szerepel a tervei között LEGOLAND Discovery Center nyitása Nyíregyházán". A meglepő válasz után Nyíregyháza önkormányzata is tisztázta a helyzetet:

"...a Kormány támogatta azt az elképzelését is a városnak, hogy egy egyedülálló, a tágabb térségben is nagy vonzásképességű attrakciót hozzon létre, így 9,5 milliárdos keretet biztosít arra, hogy komoly tárgyalópartnerként kereshessük meg azt a nemzetközi vállalatcsoportot, amely az építkezéshez és üzemeltetéshez szükséges jogokat birtokolja."

Szóval egyelőre csak a szükséges pénzalap van meg ahhoz, hogy elkezdhessék a tárgyalásokat a céggel, de az még közel sem biztos, hogy valóban meg fog nyílni a létesítmény a városban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.