Hirdetés

Nyíregyházán nyílik Magyarország első LEGOLAND-je! (Megcáfolva)

|

Ezt a látványosságot mindenki imádni fogja.

Hirdetés

Európa több országában is van már ilyen, hamarosan pedig végre nálunk is látogatható lesz a LEGOLAND, méghozzá Nyíregyházán. A hírt Kovács Ferenc, a város polgármestere jelentette be egy posztban, amelyben azt is elárulta, hogy várhatóan 2020-ra készül el a nem kis pénzből épülő élménypark.

Hirdetés

A kontinensen Berlinben, Oberhausenben, Istanbulban és Manchesterben található meg a LEGOLAND Discovery Center, ahol a vendégek a Lego építésen kívül, abba is betekinthetnek, hogy hogyan állítják elő az építőkockákat, felülhetnek különböző élmény-"vasutakra" és akár még mozizhatnak is. Feelinges lehet itt megnézni a LEGO Batman filmet.

Videón a berlini LEGOLAND Discovery Center:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.