Hirdetés

Mégsem szerepel majd Kevin Spacey a tatárjásról szóló filmben?

|

A legújabb szexuális zaklatási vádak miatt rakhatják ki.

Hirdetés

A hónap elején még úgy tűnt, hogy Christopher Lambert mellett az elmúlt években az ellene felhozott szexuális zaklatási vádak miatt háttérbe vonuló Oscar-díjas Kevin Spacey is szerepelhet a magyar-mongol-angol koprodukcióban készülő, tatárjárásról szóló 1242 - A Nyugat kapujában című filmben. A legújabb hírek szerint azonban végül lehet, hogy mégsem ő alakítja a történet főgonoszát, egy itáliai bíborost.

Hirdetés

A hírt az Index jelentette, akik megtudták, hogy ennek oka a 2022. május 26-án történt események lehetnek, amikoris a brit ügyészség három férfi elleni szexuális zaklatás miatt emelt vádat Spacey ellen. A film alkotói ennek következtében pedig már a napokban összeülnek, és arról dönthetnek, hogy azonnali hatállyal, a film forgatásának megkezdése előtt felbontják a szerződést az amerikai színésszel, és lecserélik őt. Hogy kire, arról egyelőre nincs hír, de az információk szerint a keresési folyamat már elindult. Hivatalos megerősítés még nem jött a készítők felől, így jelenleg nem tudni, hogy valóban igazak-e a hírek.

A készülő filmről annyit tudunk, hogy többek között Batu kán döntésének okait szeretné bemutatni, amit, az alkotók szerint, egy izgalmas szórakozással fejelnek meg, melyből nem maradnak ki a korabeli csaták sem. A Nemzeti Filmintézet 1.26 milliárd forintos támogatást nyújt a projekt magvalósulásához. A forgatókönyvet Horváth Áron és Joan Lane párosa írta, a rendezői székbe pedig Soós Péter ül, aki korábban a Géniusz, az alkimistán, illetve a Tűzvonalban, a Jóban Rosszban vagy a Hacktion című sorozatokban tevékenykedett hasonló szerepkörben.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.