Hirdetés

Jared Leto kicsit össze van zavarodva Joker ügyben

|

Kész téboly!

Hirdetés

Ha már az átlag néző, vagy egyszeri szakújságíró is össze van zavarodva, hogy a Warner mit művel DC fronton (tudjuk: ők csak nem akarják a Marvelt másolni), akkor mit mondjon egy benne szereplő színész? Mondjuk ne azt, hogy ő se egészen érti, de miután nem rég robbant a hír, hogy Martin Scorsese felügyeletével készül egy az univerzumtól teljesen független Joker eredetfilm, nincs ezen mit csodálkozni.

Hirdetés

Suicide Squadban vitatható minőségben a karaktert alakító Jared Leto pedig értetlenkedésének adott hangot, persze csak diplomatikusan.

Én is egy kicsit össze vagyok zavarodva. Elég sok minden zajlik jelenleg a DC világában. Imádom Jokert, mivel egy nagyszerű karakterről van szó, akit jó móka eljátszani. Megtisztelő a számomra, hogy egy időre nálam lehet a staféta, majd továbbadhatom. De ez egy hatalmas univerzum, és ha egy ilyen figurát játszol, az még nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag a te kiváltságod.

Hogy ki alakítja Jokert Todd Phillips filmjében, az még egyelőre kérdéses, de sokan szeretnék a Scorsese kabalaszínészének számító Leonardo DiCapriót a szerepben látni. Jared Leto-t a szerepben legközelebb a Suicide Squad 2-ben láthatjuk, amelyet a dolgok jelenlegi állása szerint Gavin O'Connor, a Warrior és A könyvelő direktora rendezhet majd. Letoval viszont hamarosan találkozhatunk a mozikban, hiszen a nálunk forgatott Szárnyas fejvadász 2049-ben kulcsszerep jutott neki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.