Keresik Microchipet a Megtorló spin-off sorozathoz?

|

Jelen pillanatban a brutális igazságosztó egyik legközelebbi szövetségesét keresik a közelgő Megtorló Netflix szériához.

A Daredevil második szezonjának utolsó pillanatai valamennyire felvezethették Microchip jelenlétét a Marvel Filmes Univerzumában, aki a hírek szerint a már minden bizonnyal jövőre debütáló The Punisher spin-off sorozatban teheti tiszteletét. Az MCU Exchange jelentése szerint a meghallgatások David "Microchip" Lieberman szerepéért jelenleg is folyamatban vannak egy hamis, "Dennis Landstorm" casting néven. Lieberman a képregényekben Frank Castle egyik legközelebbi szövetségese, így szinte biztos volt, hogy nem marad ki a szériából. 

Hirdetés

A folytatásban egy állítólag hivatalos átiratot olvashattok a forgatókönyvből, amit a meghallgatások során olvasnak fel - eszerint a címszereplőt alakító Jon Bernthal is jelen van ezeken, ezzel felmérve a kémiát a színészek között. 

Frank: Ideges vagy.
Micro: Mi, nem, nem vagyok, nem vagyok ideges, miért lennék...
Frank: Állandóan az órádat nézegeted, de sosem az időt. Ez egy trükk arra az esetre, ha ideges vagy. Talán értesz a számítógépekhez meg minden, de sz*r lennél pókerben.
Micro: Korán jöttél, csak egy kicsit meglepett az egész, nem számítottam rá, hogy itt talállak már.
Frank: Akkor miért vagy itt, ha nem számítottál rá, hogy én itt leszek?
Micro: Én? Én mindig korán jövök. Mielőtt odamennék, megbizonyosodom róla, hogy jó helyre tartok. Szóval megvan az üzenet.
Frank: Itt vagyok.
Micro: Igen, nos, nem könnyű téged megtalálni.
Frank: Egyáltalán nem szabadna megtalálni.
Micro: Kétségbeesett idők kétségbeesett cselekvéseket szülnek, nemde?
Frank: Van egy perced, aztán kisétálok az ajtón és nem fogsz többé megtalálni, garantálom neked.
Micro: Oké, oké, értettem. Nézd, először is, én nem, tényleg nem léptem volna kapcsolatba veled, ha nem hinném, hogy tudnál segíteni.
Frank: Az, hogy kapcsolatba léptél velem, mindkettőnket veszélybe sodorhat. Követhettek is téged.
Micro: (Nevet) Nem, hidd el nekem.
Frank: Nem bízom benned, nem is ismerlek. Egy golyót kéne repítenem a fejedbe itt és most.
Micro: Oké, nézd, nem ez lenne számodra a legjobb.
Frank: Miért ne lenne?
Micro: Szerencséd van, amiért én egy kicsit okosabb és kicsit gyorsabb vagyok náluk.
Frank: Számításba veszek minden lehetőséget.
Micro: Nézd, mindketten bajban vagyunk. Még alváskor is nyitva tarthatjuk az egyik szemünket egész életünkben, vagy felállunk és megállítjuk őket, mielőtt ránk találnak.
Frank: Ehhez nincs szükségem rád.
Micro: Mi? Segíthetünk egymáson, egy hajóban evezünk. És de, szükséged van rám.
Frank: Senkire sincs szükségem.
Micro: Válaszok kellenek, igaz? Igazam van, ugye? Van egy csomó megválaszolatlan kérdésed.
Frank: Nem tudom, hogy miről beszélsz.
Micro: Tudom, hogy ugyanazokat az embereket keressük, vagy mondhatnám azt is, hogy ugyanazok az emberek vannak a nyomunkban, ami azt jelenti, ugyanazokat az embereket keressük.
Frank: Ezt meg honnan tudod?
Micro: Mintha azt mondtad volna, értek a számítógépekhez meg hasonlókhoz. Nézd, barátom, ismerem a történeted és tudom, hogy képesek lehetünk ismét helyrehozni a dolgokat.
Frank: Mit akarsz?
Micro: A segítségedet. Volt egy feleségem és gyermekeim, egy családom, és azok a szemetek egyszerűen elvették őket tőlem... te tudod, hogy milyen, amikor szeretnéd visszakapni az életed. Ez az egyetlen módja, de nem tudom megcsinálni egymagam. Ismerem a határaimat, szükségem van rád.
Frank: Nem ismerlek, nem bízom benned. Kifutunk az időből.
Micro: NIcholas Simon neve mond neked valamit? Itt van a városban. Tudom, hogy hol van, és hogyan lehet eljutni hozzá.
Frank: Hol van?
Micro: (Kezet nyújt) Társak?
Frank: Mondd meg, hogy hol van.

Írta: Marvel Magyarország

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.