Hirdetés

Megtudtuk, hogy mi Ben Kingsley titkos Marveles projektje?

|

Kb. 1 hete Kingsley a Végjáték c. sci-fi promóciós körútján vesz részt és megkérdezték tőle, hogy lenne-e kedve ismét a Marvellel dolgozni. A színész erre azt válaszolta, hogy valójában már alakul valami.

Hirdetés

Erre a kijelentésre reagált Drew Pearce, a Vasember 3 egyik írója: "Egy ideig senki sem fog bocsánatot kérni a Mandarin-csavar miatt."

A forrás meg erre válaszolt: "Nem érdekel mit mond Pearce, nem ő írja a Marvel One-Shotot."

Persze, ezek után egyből beindult a spekuláció áradat. Olyanok például, hogy Mandarin igazából Kilian apja, aki hasonlóan néz ki, mint Trevor (mert említette, hogy volt plasztikai műtéte). Meg hogy az a doki lehet majd az igazi Mandarin, aki megműtötte Starkot a film végén.

Szóval, nagyjából ez a helyzet. Szerintetek mi az igaz? Tényleg látjuk majd az epikus, 10 gyűrűt viselő Vasember-ellenfelet pár éven belül (nem csak az fentebb pletykált rövidfilmben)?

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.