Hirdetés

Megtudtuk, hogy mi Ben Kingsley titkos Marveles projektje?

|

Kb. 1 hete Kingsley a Végjáték c. sci-fi promóciós körútján vesz részt és megkérdezték tőle, hogy lenne-e kedve ismét a Marvellel dolgozni. A színész erre azt válaszolta, hogy valójában már alakul valami.

Hirdetés

SPOILER VESZÉLY! "Egy titkos Marvel projektben leszek benne. Ennél többet nem árulhatok el, majd meglátjátok, hogy miről van szó.” Így kezdődött az egész. Na most, egy forrás szerint a Marvel azt szeretné, hogy legyen egy jelenet (konkrétan egy Marvel One Shot) az IGAZI Mandarinnal, aki dühös lenne Kilianra és Trevorra, mert megcsúfolták a nevét. Az igazi Mandarin "akarja majd a dolgokat." Hogy ki alakítaná, azt nem tudja az a forrás sem.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.