Hirdetés

Megvalósulhat egyszer Freddy Krueger, Jason Voorhees és Michael Myers összecsapása?

|

A közelgő Halloween folytatás kapcsán ismét felmerültek az ötletek, melyek összeeresztenék Freddy Kruegert, Jason Vorheest no meg Michael Myerst.

Hirdetés

2003-ban sok horror-, azon belül is slasherrajongó ujjonghatott, amikor végre a műfaj két nagyágyúját, a hokimaszkos Jason Vorheest és a rémálmainkban settenkedő Freddy Kruegert egy film erejéig egymásnak ugrasztották. A film olyan lett, amilyen, de természetesen a legfőbb funkciója egy amolyan Pandora szelencéje lehetett volna, tehát megnyithatta volna a kaput más crossoverek előtt.

Hirdetés

Adta volna magát, hogy Michael Myers legyen a következő gyilkos a ringben, ám ez azóta sem jött össze. A soft rebootolt Halloween producere, Ryan Freimann szerint ez a status quo a közel- és távoli jövőben sem fog megváltozni.

"Mindig belefutunk ebbe a kérdésbe, hiszen a zsáner Rushmore hegyén mindig is ott volt Freddy Krueger, Jason Vorhees, (Michael Myers) és újabban Bőrpofa is becsatlakozott közéjük. Továbbra is úgy hiszem, hogy mivel Michael volt az első, így ő a legjobb, bár kétségtelen, hogy mindegyikőjüknek megvan a maga bája. Freddynek ott van a flúgos oldala, ami érdekessé teszi őt. Sosem voltam Jason rajongója, de ettől még ő is egy ikonikus karakter. Bár a Universalt a partnerünknek mondhatjuk, és a horror tematikájú vidámparkjukban mind a négyük felbukkan, filmek terén szeretnénk őket elkülöníteni egymástól. Úgyhogy nem hiszem, hogy a jövőben sor kerülne egy Michael vs. Freddy vagy Michael vs. Jason filmre."

Bár ezen horrorikonok összeeresztésének ötlete mindig nagy potenciált rejteget magában, azt muszáj hozzátenni, hogy ezek a crossoverek pont azt a félelmetes aurát ölik ki, mely híressé vagy hírhedtté tette Michaeléket. Nehéz két megállíthatatlan gyilkológépet úgy bevezetni és egymásnak ereszteni, hogy az ne fulladjon némi komikumba a csetepaték végére. Ti szerintetek működhetne egy újabb crossover a legendás horrorfigurák között, vagy egyetértetek a Halloween producerének kijelentésével?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.