Hirdetés

Megvan a Karib-tenger kalózai 4 sztorija

|

Mutattam forgatási képeket, beszámoltak Barbarossa kaptiány visszatéréséről, és az új szereplőkről is. Most annak van itt az ideje, hogy magát a történetet is megismerjük!

Hirdetés

Bizonyossá vált, hogy a negyedik rész 3D-s köntöst kap, de most már azt is megtapasztalhatjuk, hogy Jack Sparrow és Barbarossa milyen kalandokba keverednek.

Jack Sparrow kapitány természetesen a tengeren ring békésen, mikor is útja során összehozza a sors egy gyönyörű, ám annál veszélyesebb hölggyel (Penelopé Cruz), akiről nem tudja eldönteni, hogy ártani vagy segíteni akar neki. Sparrow életében egymást követik a váratlan fordulatok, majd hipp-hopp, alig tellik el kis idő, és máris az Anna királynő bosszúja nevű rettegett hajón találja magát Feketeszakáll-lal (Ian McShane) maga előtt.

Természetesen a kalandba beleszól Barbarossa kapitány is, valamint az előző három részben megszokott segéd, Gibbs is jelen lesz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.