Hirdetés

Megvan a Kick-Ass 2 rendezője

|

John Romita Jr. és Mark Millar képregényének második része 2010 októberétől 2012 márciusáig jelent meg, s meg is érett az adaptációra. Matthew Vaughn nem marad pozíciójában, helyette Jeff Wadlow ugrik be rendezőként.

Hirdetés

A második részre visszatér Aaron Johnson (Kick-Ass, Ha/Ver), Chloe Moretz (Hit-Girl, Kis Dög) és Christopher Mintz-Plasse (Red Mist, Vörös Pára) is, s már alig várják, hogy elkezdődjön a forgatás. A második részben Kick-Ass és Hit-Girl összeállnak, hogy Red Mist csapata ellen összegyűjtsenek annyi szuperhőst, amennyit csak tudnak. Arról, hogy a forgatókönyv mennyiben fog eltérni a képregényektől, még semmit sem tudni. A filmet idén augusztusban kezdik gyártani, s a tervezett bemutatási dátum 2013 tavaszára esik, ami még csúszhat, mivel az időpontot még az első film bemutatásakor tűzték ki.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.