Hirdetés

Megvan a Kick-Ass 2 rendezője

|

John Romita Jr. és Mark Millar képregényének második része 2010 októberétől 2012 márciusáig jelent meg, s meg is érett az adaptációra. Matthew Vaughn nem marad pozíciójában, helyette Jeff Wadlow ugrik be rendezőként.

Hirdetés

Jeff Wadlow nem büszkélkedhet sikerfilmekkel, olyan címek szerepelnek csupán filmográfiájában, mint a Cry Wolf vagy a Sose hátrálj meg. Matthew Vaughn (az első film rendezője) az X-Men: Az elsők folytatásával van elfoglalva, de azért valószínűleg producerként beugrik a kritikusoknál és nézőknél is jól szereplő filmjének második részéhez. Az első Ha/ver a Lionsgate stúdió égisze alatt látott napvilágot, a következő film viszont már a Universal gyermeke lesz. A jogok Vaughnnál voltak, így semmi sem kötötte a Lionsgate-hez, s végül a nagyobbik terjesztő cég le is csapott a megfilmesítés lehetőségére. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.