Hirdetés

Megvan a The Lone Ranger főgonosza

|

A viharfelhők kezdenek eloszlani Gore Verbinski újabb filmje fölül. Ennek egyik újabb bizonyítéka, hogy William Fichtner is csatlakozott a stábhoz.

Hirdetés

Egy ideig úgy tűnt, hogy A Karib-tenger Kalózai trilógia rendezőjének új, nagyszabású westernjét parkoló pályára állítja a Disney az elszabadult költségvetés miatt. A 250 millió dollárra rúgó költségvetést viszont úgy néz ki sikerült lefaragni (ami mondjuk azért is érdekes, mert a húzónevek nélküli John Carterre nem féltek 300 milliót eltapsolni). A stábhoz csatlakozott a javarészt karakterszínészként ismert William Fichtner, aki a főgonoszt fogja játszani. A címszereplőt a Közösségi hálóval felkapott Armie Hammer alakítja, de a húzónév a segítőjét játszó Johnny Depp lesz. Mellettük még feltűnik a filmben Helena Bonham Carter, Tom Wilkinson és James Frain is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.