Hirdetés

Megvan az Igazság Ligája-film alaptörténete?

|

Nem rég beszámoltunk róla,hogy a DC szuperhős csapatának az ellenfele valószínűleg Darkseid lesz és most azt pletykálják, hogy a filmhez meg is van az alaptörténet.

Hirdetés

A válasz pedig részben az "Igazság Ligája Amerikában" 183-185.száma. Dióhéjban annyi, hogy azt tervezi Darkseid, hogy megsemmisíti a Földet egy fénysugaras robbantással, hogy a helyére helyezze a szülőbolygóját, Apokolips-ot.

Az alapcsapathoz tartozik Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern és a The Flash, illetve kíváncsian várjuk, hogy megjelenik-e még Aquaman és Martian Manhunter. 

Szerintetek az első részre jó ez a történet?

Illetve félig-meddig ide tartozik, de egy táblázatban megtalálható a Man of Steel megjelenési időpontok. Kattintásra nagyobb lesz. Nálunk 2013. június 20-a a bemutató időpontja.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.