Hirdetés

Megvan, hogy Chris Hemsworth kit játszhat a Furiosában

|

Egy projekthez közel álló forrás kotyogta el ezt a fontos részletet.

Hirdetés

Már a Furiosa film bejelentésének pillanatában nagy izgatottság járta át a filmvilágot, és ez csak fokozódott, miután kiderült, hogy Anya Taylor-Joy játssza a főszerepet. Aztán befutott Chris Hemsworth casting híre is, ami még magasabb polcra emelete a projektet a várós listán. Idáig azonban a casting híreken túl csupán annyit tudtunk meg, hogy egy Mad Max előzményfilmet kapunk Furiosáról, valamint, hogy 2024-ben debütálhat a film, melynek forgatása egy hónapon belül kezdetét veszi.

Hirdetés

A legújabb részlet már nem hivatalos úton, de megbízható forrásból érkezett. Kyle Buchanan, a New York Times riportere egy podcastben vett részt a február 22-én megjelenő könyve, a Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road kapcsán, mely diskurzus végén szóba került a Furiosa is. A George Miller produkcióhoz közel álló Buchanan csak úgy mellesleg a következőt osztotta meg.

"Chris Hemsworth játssza majd a rosszfiút, akiről úgy hallottam, hogy Dr. Dementusnak fogják hívni."

Rövid és velős hozzászólás, amibe egyelőre nem tudunk belekötni, még ha nem is hivatalos forrásból származik. Az biztos, hogy a Dr. Dementus név tökéletesen beleillik Miller világába, és ha Hemsworth rosszfiút játszana, az máris még érdekesebbé tenné a projektet. Hemworth négy éve a Húzós éjszaka az El Royale-ban című filmben már kipróbálta magát rosszfiúként, az sajnos még nem volt az igazán emlékezetes alakítás a részéről. Azonban egy Miller által dirigált projektben remélhetőleg ő is szintet tudna lépni a komfortzónán kívüli szerepekben.

Ti örülnétek Hemsworth rosszfiújának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.