Hirdetés

Megvan, hogy mikor mutatják be a Joker folytatását

|

Öt esztendővel az eredeti film premierdátuma után számíthatunk Joaquin Phoenix visszatérésére.

Hirdetés

Június közepén lehullott a lepel a 2019-es Joker folytatásának az alcíméről, ami a Folie á Deux-re fog hallgatni, a Warner pedig a botrányos projektelkaszálások közepette azt is megosztotta, hogy mikor is fog debütálni Joaquin Phoenix új Joker-kalandja. A pirosbetűs dátum 2024. október 4-re fog esni az USA-ban, ami történetesen pont az eredeti film megjelenésének ötödik évfordulójára fog esni.

Hirdetés

Az alcím leleplezésével az is kiderült, hogy ezúttal egy musicalt fogunk kapni Jokerről, no meg a második részben felbukkanó Harley Quinnről, akit Lady Gaga fog alakítani. A 2019-es Joker 62.5 millió dollárból készült el, és több mint 1 milliárd dollár bevételt termelt a stúdió számára, valamint 11 Oscar-díj jelölést is kapott a produkció. Ennek megfelelően Phoenix gázsija is busásan megemelkedett a folytatásra, csak az ő költsége 20 millió dollárba fog fájni a spórolás útjára lépő Warnernek. Phoenix mellett a 2019-es film rendezője, Todd Phillips is visszatér a folytatásra.

Szerintetek működni fog a musicalként meghatározott második rész?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.