Hirdetés

Musical lehet a Joker folytatása, amelyben Lady Gaga Harley Quinnként tűnhet fel

|

Mondat, amit sosem gondoltunk volna, hogy leírunk a Joker 2 kapcsán.

Hirdetés

Arthur Fleck hamarosan partnerére akadhat. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a Warner Bros. stúdió az Oscar-díjas Lady Gagát szemelte ki Joaquin Phoenix mellé társfőszereplőnek a Todd Phillips által rendezett, és 2019-ben bemutatott Joker készülő folytatásához. A színésznővel jelenleg a tárgyalások korai fázisában tartanak a készítők, de az oldal úgy tudja, hogy ha létrejön a megállapodás, akkor Gaga Harley Quinnt fogja eljátszani. 

Hirdetés

Joker ugye arról ismert, hogy időnként bántalmazó és toxikus kapcsolatot ápol Harley Quinn-nel, az Arkham Elmegyógyintézet pszichiáterével, aki beleszeret a gonoszba, és társa, valamint bűntársa lesz a kalandjai során. Ez az új Quinn azonban egy másik DC Univerzumban létezik majd, mint a Margot Robbie által alakított karakter, aki legutóbb a 2021-es The Suicide Squad: Az Öngyilkos Osztagban tűnt fel.

De ez még nem minden. A THR ugyanis azt is megtudta forrásától, hogy a folytatás egy musical lesz. Igen, jól olvastátok. 

Phillips egy jó ideje írja már a forgatókönyvet Scott Silverrel, a Joker társszerzőjével, amit nemrégiben végre le is lepleztek. A rendező ugyanis a közösségi médiában árulta el az új projekt címét, ami a Joker: Folie à deux lett - egy orvosi kifejezés, amely az azonos vagy hasonló mentális rendellenességet írja le két vagy több személy között (általában ugyanannak a családnak a tagjait). És bár ugyanebben a bejegyzésben Phoenix éppen a forgatókönyvet olvasva látható, a Warner jelenleg még nem kötött szerződést a színésszel a filmet illetően. De biztosak vagyunk benne, hogy csak idő kérdése. Ti mit szóltok ehhez a hírhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.