Hirdetés

Megvan, ki alakítja Utónium professzort a Pindúr Pandúrok sorozatban

|

A Dokik sorozat rajongói számára érdekes lehet a hír.

Hirdetés

Nemrég cikkeztünk már arról, hogy a CW berendelte a pilotot a tervezett élőszereplős Pindúr Pandúrok sorozatból, amiben az immár huszonéves szuperhőslányok életét követhetjük nyomon, amint ismét kénytelenek összeállni egy világmentés erejéig. Nos, azóta a szereposztás is megkezdődött, most pedig újabb névvel bővült a stáblista. 

Hirdetés

Chloe Bennet, Dove Cameron és Yana Perrault triójához (ők játsszák a három pindúr pandúrt) tehát csatlakozik Donald Faison is, aki nem mást, mint Utónium professzort fogja megformálni, aki a történet szerint a három lány apja, azaz ő kreálta őket a laboratóriumában. Faison ezt megelőzően a Dokik című sorozatban szerepelt (végig, mind a kilenc évadban), ott Christopher Turköt alakította. Ezen kívül láthattuk még őt a Skyline című félresikerült inváziós sci-fiben, az Emlékezz a titánokra! című sportdrámában, valamint a Spinédzserekben, illetve a Felicity sorozatban is. Faison itt a szerepe szerint a professzornak egy életközépi-válságban szenvedő verzióját fogja eljátszani, akinek újra fel kell vennie a kapcsolatot "lányaival". 

A Powerpuff címre hallgató sorozat kreátora Diably Cody (a Juno, illetve az Ördög bújt beléd forgatókönyvírója), valamint Heather V. Regnier lesz (ő az Álmosvölgy legendája-sorozatot jegyezte íróként), a pilot-epizódot pedig Maggie Kiley (Aljas John, Sabrina hátborzongató kalandjai) fogja rendezni a Warner Bros. Television égisze alatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.