Hirdetés

Megvan, ki játssza Sólyomembert, Black Adam ellenfelét a készülő filmben

|

Maga Dwayne Johnson is megerősítette a híreket.

Hirdetés

A DC FanDome keretében kiderült pár izgalmas részlet a Black Adammel kapcsolatban, de a legfontosabb természetesen az a bejelentés volt, miszerint Dwayne Johnsonnak nem mással kell majd szembenéznie, mint az Amerikai Igazság Szövetségével. A modernizált csapatot ráadásul Sólyomember vezeti a DC Moziverzumban, ezért időszerűvé vált, hogy megtalálják a karakter megformálóját.

Hirdetés

Röviddel azután, hogy több, egymástól független forrás is beszámolt róla, hogy Aldis Hodge tárgyal a szerepről, mind a színész, mind Dwayne Johnson megerősítette az Instagramján, miszerint tényleg ő játssza Sólyomembert a készülő filmben. A Szikla bejelentését kimondottan érdemes elolvasni, ugyanis ő maga hívta fel Hodge-ot, hogy meglepje a nagy hírrel, mire az elküldte a fenébe, hogy ne szívassa a telefonban. Szerencsére azért végighallgatta Johnsont, és amikor realizálta, hogy tényleg övé a szerep, a mobiljától arrébb hangos ovációba csapott át.

A színész legutóbb A láthatatlan emberben szerepelt, de amellett olyan filmekben is láthattuk, mint az Egyenesen Comptonból vagy A számolás joga, ráadásul a Die Hard-franchise-ban két különböző szerepet is eljátszott. A Black Adamben az általa megformált Carter Hall egy egyiptomi herceg legújabb reinkarnációja, aki képes használni a sólyomisten, Hórusz erejét, így szárnyas harcossá alakulhat harc közben.

Sólyomember mellett Dr. Fate, Cyclone és Atom Smasher alkotják majd az Amerikai Igazság Szövetségét, és rajta kívül ez utóbbiról ismert, hogy Noah Centineo (A fiúknak-filmsorozat) fogja őt eljátszani. A Black Adam 2021. december 22-én debütál a mozikban, a filmet Jaume Collet-Serra rendezi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.