Hirdetés

Megvan, ki lesz Negan felesége a The Walking Deadben, és tökéletes választás!

|

Nem kellett messzire menni a kereséshez.

Hirdetés

Mozgalmas volt az elmúlt pár hónap a The Walking Dead számára, hiszen mint ismeretes, az AMC elkaszálta a sorozatot, ami ugyanakkor egy maratoni hosszúságúra tervezett, két éven át futó záróévaddal fog elbúcsúzni 2021-ben és 2022-ben. Ám még azt megelőzően is lehetőség lesz élvezni a zombidrámát, hiszen a koronavírus miatt a tizedik évadhoz is hozzácsaptak hat darab bónuszepizódot, amikről egyelőre ugyan nem lehet tudni sok mindent, de azt igen, hogy legalább az egyikben Negan múltja is terítékre kerül.

Hirdetés

Jeffrey Dean Morgan népszerű karaktere ugyan régóta kiemelt szerepet élvez a sorozatban, de a zombiapokalipszis előtti életéből egyelőre nem láthattunk semmit. A jelek szerint ez hamarosan megváltozhat, ugyanis bemutatkozik Negan felesége, Lucille, akiről a hírhedt szögesdrótba tekert baseballütőt is elnevezte, ráadásul nem más fogja alakítani, mint Dean Morgan valóélet-beli felesége, Hilarie Burton. A színésznő (Tuti gimi, Halálos fegyver, Extant) legalább egy epizódban biztosan szerepel majd, szóval nem elképzelhetetlen, hogy az Itt van Negan! című különszámot fogja adaptálni a sorozat.

Az ominózus The Walking Dead különszámot szintén a képregénysorozat megálmodója, Robert Kirkman írta, ami választ ad arra a kérdésre, hogy ki is volt Negan a civilizáció összeomlása előtt. A kötetben természetesen Lucille is szerepet kap, aki rákkal küzdött, mielőtt elszabadult volna a mindent megváltoztató zombivírus.

A tizedik évad bónusz epizódjait valamikor 2021 elején tűzik műsorra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.