Hirdetés

BRÉKING: Ekkor jön Magyarországra az HBO Max

|

Kiderültek a fontosabb részletek.

Hirdetés

Azok után, hogy tavaly szeptemberben kiderült, hogy 2022-ben hazánkban is elindul a Netflix és az Amazon versenytársaként pozícionált HBO Max, a mai napon frissült a platform hivatalos weboldala, ezzel együtt pedig minden fontosabb információ kiderült a streamingszolgáltatóról. Ami a legfontosabb: Magyarországon március 8-án indul útjára, tehát már nem kell rá sokat várni.

Hirdetés

A havidíj 2390 forint lesz (ami drágább, mint az Amazon Prime Video és az Apple TV+, de olcsóbb, mint a Netflix 4K-s és HD csomagjai), viszont aki az első hónapban, azaz március 8. és március 31. között regisztrál, az kedvezményes áron, 1590 forintért teheti ezt meg. Ezen felül március 31. után a havi előfizetés mellett bevezetésre kerül egy új, éves előfizetési konstrukció is amely folyamatos, rendkívül kedvező ár-érték arányt biztosít, 12 havi eléréssel nyolchavi díj áráért. Az éves előfizetési díj április 1-én 18990 forint lesz.

A szolgáltatás 3 különböző eszközről lesz streamelhető egyszerre, és akár 5, felnőtteknek vagy gyerekeknek szóló profilunk lehet, személyre szabott tartalmakkal. Emellett letölthetőek is lesznek a tartalmak, vagyis akkor nézhetjük majd az aktuális filmet vagy sorozatot, amikor csak szeretnénk. 

Az HBO Max a Warner Bros., az HBO, a Max Originals, a DC és a Cartoon Network tartalmait hozza majd el az előfizetők számára, olyan címekkel, mint a Harry Potter, a Godzilla Kong ellen, a Dunkirk, a Dűne, a Mátrix: FeltámadásokA Gyűrűk Ura, a Ragyogás, Mechanikus narancs, a Joker, a Wonder Woman 1984, az Aquaman, a Batman Superman ellen, a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, A trónok harca, a Maffiózók, az Utódlás, a Jelenetek egy házasságból, a Tudhattad volna, a Szex és New York és az Eufória, illetve a nagy sikerű Max Originals műsorok, A légikísérő, a Gossip Girl - Az új pletykafészekA farkas gyermekei és a Jóbarátok: Újra együtt is részei a kínálatának, valamint a családi kedvencek között is fellelhetőek lesznek újdonságok és klasszikusok egyaránt, mint például a Tom és Jerry, a Pindúr pandúrok és a Bolondos dallamokEmellett érkeznek majd a saját gyártású tartalmak is, úgy mint a Tónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza, vagy éppen a Peacemaker - Békeharcos.

Ami pedig a filmeket illeti: olyan nagyszabású címek érkeznek majd idén a platformra (persze a 45 napos mozis forgalmazás után), mint a Black Adam, a Legendás állatok: Dumbledore titkai, a The Flash vagy éppen az Aquaman folytatása, Az elveszett királyság. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.