Hirdetés

Megvan, mikor kezdődhet Az Esernyő Akadémia következő évadának forgatása

|

Hamarosan megkezdődhet a gyártás.

Hirdetés

Augusztus végén debütált Az Esernyő Akadémia második szezonja, mely legalább akkora szórakozást nyújtott, mint az első évad. És bár a Netflix azóta sem rendelte be hivatalosan a harmadik évadot, a történet egy elég jelentős cliffhangerrel zárult, ráadásul a hírek szerint hatalmas nézettségi sikert ért el, szóval valószínűleg csak idő kérdése, hogy ez megtörténjen.

Hirdetés

A bejelentés pedig közelebb lehet, mint gondolnánk. A minap ugyanis a What's On Netflix megtudta, hogy a sorozat következő évada bekerült egy produkciós listákkal foglalkozó oldal adatbázisába, amiből pedig az is kiderült, hogy a munkálatok a jövő év elején, pontosabban 2021. február 1-jén kezdődhetnek meg, és a tervek szerint egészen augusztus végéig fognak tartani.

Hogy igazak-e a dátumok, azt egyelőre korai megmondani, de remélhetőleg a Netflix hamarosan hivatalosan is megerősíti, vagy bejelenti a produkcióval kapcsolatos fontosabb dolgokat. Ti várjátok a sorozat folytatását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.