Hirdetés

Megvan, mikor láthatjuk az Avatar 2 előzetesét

|

Mindennek tetejébe most már az Avatar 2 hivatalos címét is tudjuk!

Hirdetés

James Cameron Avatar-folytatását évek óta tologatják, halogatják, most azonban végre úgy tűnik, hogy tartható a 2022. december 16-ra belőtt dátum (amelykor már az Aquaman folytatásával sem kell megküzdenie a filmnek, hiszen a Shazam! Fury of the Gods került a helyére). Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy most már azt is tudjuk, mikor érkezik az első trailer. Arról nem beszélve, hogy a címet is felfedték nekünk. 

Hirdetés

A finoman szólva is perfekcionista rendező kasszarobbantó filmjének második részének előzetesét nem más előtt nézhetjük meg a nagyvásznon, mint a szintén nagyon várt és rendkívül sikeresnek ígérkező Doctor Strange folytatása. A hivatalosan Avatar: The Way of Water, avagy magyarul Avatar: A víz útja címre hallgató mozi több évvel az első film eseményei után veszi fel a fonalat, hogy elmesélje Sully családjának történetét, hogy megmutassa, milyen harcokat kell megvívniuk és milyen tragédiákat kell átvészelniük. 

A bemutatót megelőzően a 20th Century Studios újra mozikba küldi az első filmet, hogy a nézők ismét átélhessék a nagyvásznon, 3D-ben, felújítva azokat a kalandokat, amelyek elindították ezt az egész nagy volumenű projektet. Ez Amerikában szeptember 23-án lesz majd, hogy más országokban - például nálunk - terveznek-e hasonlót, az egyelőre kérdéses. 

Az Avatar: The Way of Waterben olyan színészekkel találkozhatunk majd, mint Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Sigourney Weaver, őket azonban már az elsőben is láthattuk már. Rajtuk kívül sok új arcot (vagy legalábbis hangot) felfedezhetünk majd: Michelle Yeoh, Kate Winslet, Edie Falco, Vin Diesel, illetve Oona Chaplin és Jemaine Clement. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.